Tom

Over Tom

Nu ruim een jaar geleden had ik mijn eerste pijpdate. Wil nu graag weer eens een lul afzuigen en eventueel meer experimenteren. Zelf hoef je niets met mij te doen...... maar het zou natuurlijk wel lekker zijn. Ik houd ervan om onderdanig te zijn en ik zou het geil vinden als je mij zou dwingen jou te pijpen. Dit is echter geen voorwaarde.

Ik ben een verzorgde man van 38 jaar, gbbs en lekker glad geschoren onderaan. Ik kan ontvangen en verplaatsen is geen probleem.

Ik zoek een man die goed verzorgd is en geen baard of snor heeft. Stoppelbaard overigens geen probleem. Leeftijd, huidskleur, lengte en gewicht zijn voor mij absoluut niet belangrijk. Uiteraard wel 18+

Heb jij zin eens door mij gepijpt te worden stuur mij dan een mail waarin je aangeeft hoe jij denk dat onze date zou moeten verlopen. Geen onzin mails a.u.b. Deze verdwijnen direct in de prullenbak. Serieuze mails worden altijd beantwoord.

GRAAG ALLEEN REAGEREN ALS JE ECHT WILT.....EN DURFT!



Leeftijd: 38     Haar kleur: Blond     Haar type: Kort     Provincie: NL: Gelderland



 

Direct een berichtje sturen naar Tom?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact